THEATERSHOW REGISTRATIE

Op 10 september 2021 stond ik in het voorprogramma van de Theatershow Vallen, Opstaan en Doorrollen.


Mogelijk was jij in de zaal aanwezig of heb jij via de livestream de show online gezien?


Mogelijk was jij die avond verhinderd en had je de show graag gezien?


Daarom vind je op deze site een link naar het voorprogramma: GEDACHTESTROOM van Peter van Asten.

DE THEATERSHOW


Door de Corona was het helaas niet mogelijk meer dan 75 mensen in de zaal toe te laten! Maar niet getreurd! Hieronder vind je een link naar de registratie van mijn voorprogramma GEDACHTESTROOM.


Ik zou het leuk vinden als jij op mijn FB pagina zou willen schrijven hoe jij mijn theatershow GEDACHTESTROOM vond, nadat je de show hebt bekeken!


Updates ontvangen:

Als je graag (af en toe) een update zou willen ontvangen over de lezingen en workshops die ik verzorg, vul dan onderstaande gegevens in.

AANBIEDING


Speciaal voor de mensen die aanwezig waren tijdens de Theatershow Gedachtestroom of die op enige manier online naar de show hebben gekeken, heb ik een geweldige aanbieding van de online WORKshop: Afrekenen met Uitstelgedrag!


Klik op de button hieronder en lees welke geweldige aanbod ik jou doe!


Peter van Asten

Gevoed door een bewogen levenspad, aangevuld met ruime (speciaal) onderwijs – en sport (trainer) ervaring heb ik me gevormd tot een inspirerende spreker.


Mijn motivatie is om al deze ervaringen en kennis uit te dragen en door te geven aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen om hen te laten inzien dat hun manier van denken, hun geloof in hun talenten en het wel of niet in actie komen bepalend is voor hun levenspad.


Mijn missie is om vanuit een positieve levenshouding de mensen te inspireren naar een bewustzijn dat zij een positieve schakel kunnen zijn in een wereld vol ontwikkeling.

Vanuit deze levenshouding en dit bewustzijn kunnen zij uitgroeien tot mensen in balans en goede gezondheid, vervuld met liefde en rijk aan geluksmomenten.