IMPACT VAN

Logo van D.O.E.N.®


WEG MET JOUW UITSTELGEDRAG!


ONLINE WORKSHOPWil jij ook afrekenen met uitstel?


Ik heb jaren met uitstelgedrag geworsteld. Ik verzon allerlei excuses om het uitstelgedrag te camoufleren en de gevolgen te verzachten. Ook gaf ik regelmatig anderen de schuld van het door mij niet halen van deadlines.


Op een bepaald moment kwam ik erachter dat ik jaren daarvoor een geweldig cadeau van een leerling gehad had. Hij had mij namelijk het inzicht gegeven dat doen niet alleen een werkwoord was, maar ook een afkorting. D.O.E.N.® is. Deze afkorting staat namelijk voor Direct Onmiddellijk En NU.


Toen het besef werkelijk tot mij doordrong, ben ik veel vaker in actie gekomen en verminderde bij mij mijn uitstelgedrag. Dit leverde successen op, zowel privé als in mijn werk. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en kwam beter in mijn vel te zitten. Tegenwoordig schiet ik vaak direct uit de startblokken en ga ik tot actie over.


Van een uitsteller werd ik een D.O.E.N. ® er. Ik keek zelfverzekerder de wereld in! Mijn ogen gingen nog verder open toen ik om me heen zag ik dat juist D.O.E.N.®ers gelukkiger waren en succes creëerden!


Door mijn eigen successen, kreeg ik een enorm verlangen om andere ondernemers te helpen bij het afrekenen met uitstelgedrag en het verwezenlijken van hun doelen binnen hun onderneming.


Daarom heb ik bedacht om een online programma te gaan ontwikkelen om ondernemers met lef te laten afrekenen met uitstelgedrag. Na twee succesvolle pilots heb ik de deelnemers gevraagd om hun ervaringen met anderen te delen en daardoor krijg jij nu een geweldige korting op de prijs die ik buiten deze site om ga vragen.


Het liefst zou ik de Online WORKshop willen weggeven, maar mijn ervaring is dat ondernemers er dan te weinig actief meedoen en ik wil werken met ondernemers die er voor willen gaan en succesvol hun doelen gaan halen. Dus er zijn kosten aan verbonden, maar ik verzeker je dat ik een hele goede deal voor je heb!


WAT LEVERT HET WERKEN MET DIT ONLINE PROGRAMMA JOU OP?


  • Minder Uitstelgedrag En Meer Succesmomenten
  • Tips En Handvatten Om Uitstelgedrag Te Voorkomen
  • Meer Duidelijkheid In Wat Voor Jou Belangrijke Doelen Zijn
  • Meer Inzichten In  Jouw Manier Van Keuzes Maken
  • Meer Vertrouwen In De Keuzes Die Jij Maakt
  • Jouw Persoonlijke Stappenplan Naar Meer Successen
  • Meer Inzicht In De Kracht Van Gedachten


AANBIEDING: betalen géén € 1.620,-- maar € 397,--


HOE ZAL HET VOELEN:


Als jij Meer Grip Op Jouw Onderneming Zou Hebben? 


Als Uitstellen Voor Jou Verleden Tijd Is 


Als De Juiste Dingen Uit Je Handen Komen?


 Als Je Met Een Persoonlijk Plan Aan De Slag Kan Gaan?


Als Je Een Stappenplan Krijgt Dat Je Steeds Weer Kan Inzetten?


AANBIEDING betalen géén € 1.620,-- maar € 397,--WANNEER:


Startdatum:              DIRECT NA INSCHRIJVING

Duur:                           Drie maand


AANBIEDING betalen géén € 1.620,-- maar € 397,--

reeds ingeschreven ....
>