OP DE HOOGTE BLIJVEN

Voorregistratie.


Op deze pagina kun jij je registreren als je op de hoogte wilt blijven van de data waarop ik een lezing geef.


Door de Corona heb ik het geven van lezingen tijdelijk uitgesteld, maar zodra de omstandigheden zo zijn dat het geven van een lezing voor niemand meer een gezondheidsrisico oplevert, zal ik de lezingen weer gaan inplannen.


Ontmoeten is voor mij de meest intense manier van communiceren en de beste basis om iets voor elkaar te kunnen betekenen.


Om elkaar in de nabije toekomst tijdens één van de lezingen te ontmoeten, is het handig als je hieronder even wat informatie achterlaat.


Laat me horen wanneer de volgende lezing gehouden wordt.

Peter van Asten

D.O.E.N.®-Expert en Inspirerend SprekerGevoed door een bewogen levenspad, aangevuld met ruime (speciaal) onderwijs – en sport (trainer) ervaring heb ik me gevormd tot een inspirerende spreker.


Mijn motivatie is om al deze ervaringen en kennis uit te dragen en door te geven aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen om hen te laten inzien dat hun manier van denken, hun geloof in hun talenten en het wel of niet in actie komen bepalend is voor hun levenspad.


Mijn missie is om vanuit een positieve levenshouding de mensen te inspireren naar een bewustzijn dat zij een positieve schakel kunnen zijn in een wereld vol ontwikkeling.

Vanuit deze levenshouding en dit bewustzijn kunnen zij uitgroeien tot mensen in balans en goede gezondheid, vervuld met liefde en rijk aan geluksmomenten.


Copyright © 2019 - 2020 Peter van Asten