TOP!


Jij Bent Op Dé Pagina Gekomen,

Waarop Je Kunt Ontdekken Hoe Ook Jij Kan Afrekenen Met Uitstelgedrag!


Wat eerst een idee was, is nu werkelijkheid geworden!

De Online WORKshop is heel goed ontvangen door de eerste 19 ondernemers en zij zijn heel enthousiast over de D.O.E.N.®ers Academie en de D.O.E.N.®ers Comminity!


Graag wil ik ook jou begeleiden naar meer structuur, succes en omzet binnen jouw onderneming!


Wil jij als ondernemer meer structuur en omzet creëren ?


Jij bent een ambitieuze ondernemer en wil meer omzet!

Je hebt veel plannen en ideeën in je hoofd.

Misschien voelt het alsof je hoofd vol zit en er te weinig uitkomt.

Je zit vol passie en bent bereid om veranderingen in je denken en handelen aan te brengen!

Je bent klaar met hollen en stilstaan en verlangt naar meer structuur in je handelen en naar een continue groei van je omzet.


Dat is mogelijk met de Online WORKshop: Afrekenen met Uitstelgedrag, het online platform: de D.O.E.N.®ers Academie en de daaraan verbonden D.O.E.N.®ers Community !Herken je dit?


Je hebt het gevoel dat je hoofd overloopt of dat je start met een idee of plan en dan merk je dat je door de waan van de dag of de dingen die op je pad komen uiteindelijk niets of weinig tot een succesvol einde brengt. Mogelijk loop je zo veel omzet mis of frustreert het je dat je zo weinig uit je vingers krijgt of succesvol afrond.


 • Waar moet ik beginnen? Hoe kan ik mijn ideeën en plannen meer structureren? Wat is belangrijk en wat kan wachten? Hoe zorg ik dat ik niets vergeet? Op welke volgorde kan ik het beste aan de slag gaan?


 • Anders werken kost vast veel tijd en die heb je niet. Levert het straks voldoende op? Je bent gestrest en alle ballen aan het hooghouden en wil alleen in iets nieuws investeren als het werkt.


 • Je to do lijst wordt alleen maar langer en er lijkt niets af te gaan terwijl je zo hard werkt. Je raakt daardoor gefrustreerd en het ontmoedigd je! Eigenlijk zit je met je handen in je haar! Je vraagt je af: "Hoe kan ik het beter aanpakken?"


 • Je houdt van het leven, maar je werk bepaalt nu hoe je leven eruit ziet! Je zou graag meer vrije tijd hebben en meer tijd voor je gezin en/of je vrienden, maar de schoorsteen moet ook roken. "Hoe kan ik uit deze ratrace komen?" vraag jij je mogelijk af.


 • Je hebt al diverse adviezen opgevolgd, maar het leverde te weinig op. Je voelde je alleen met je uitdaging en zou graag meer sparren en feedback krijgen om in het spoor te blijven. Waar kan ik dat?En nu verder?  • Hoelang accepteer je van jezelf nog de chaos in je hoofd, waardoor je hoofd steeds voller wordt?
 • Geef jij de kortetermijnacties meer prioriteit, waardoor je op langere termijn omzet en succes misloopt?
 • Blijf je in de ratrace hangen, terwijl de successen ook nog eens uitblijven?
 • Laat jij je to do lijst een frustratielijst zijn of schrijf je geen to do lijst om de waarheid niet onder ogen te hoeven zien,
  waardoor je juist opdrachten en omzet blijft mislopen?
 • Blijf je proberen om alles in je eentje op te lossen, terwijl er een community is die je kan ondersteunen?

      


Hoe zou het voor je zijn als je ...✅      Een kant-en-klaar stappenplan hebt, waarmee je stap-voor-stap meer structuur aanbrengt in je to do            lijst, waardoor je minder stress ervaart en meer rust in het hoofd krijgt?


✅      Door gestructureerd te werken meer doelen bereikt en dus meer omzet gaat behalen?


✅      Vele tips en handvatten krijgt die leiden tot minder stress en meer werkplezier?


✅      Overzichtelijke werkschema's en een stroomdiagram leert maken aan de hand waarvan je in                           behapbare stappen toewerkt naar het behalen van gekozen doelen?


✅      Een community van gelijkgestemden die bereid zijn om elkaar te helpen en te ondersteunen?


✅      Vrije toegang hebt tot een steeds groeiend archief van kennis, doordat de D.O.E.N.® ers Academie                 steeds meer inhoud gaat krijgen?Dat is nu mogelijk als je meedoet met de Online WORKshop en de Online Community D.O.E.N.® ers Academie!


Wacht niet langer! Stel niet langer uit en creëer in

3 maanden een structuur aan de hand van een stappenplan waardoor je meer succes, meer doelen en meer omzet gaat halen.Mijn grootste inzicht: doen + D.O.E.N.® + focus geeft meer succes, zelfvertrouwen en levensvreugde!


Ik heb jaren met uitstelgedrag geworsteld. Ik verzon allerlei excuses om het uitstelgedrag te camoufleren en de gevolgen te verzachten. Ook gaf ik regelmatig anderen de schuld van het door mij niet halen van deadlines.


Op een bepaald moment kwam ik erachter dat ik jaren daarvoor een geweldig cadeau van een leerling gehad had. Hij had mij namelijk het inzicht gegeven dat doen niet alleen een werkwoord was, maar ook een afkorting. D.O.E.N.® is. Deze afkorting staat namelijk voor Direct Onmiddellijk ENU.


Toen het besef werkelijk tot mij doordrong, ben ik veel vaker in actie gekomen en verminderde bij mij mijn uitstelgedrag. Dit leverde successen op, zowel privé als in mijn werk. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en kwam beter in mijn vel te zitten. Tegenwoordig schiet ik vaak direct uit de startblokken en ga ik tot actie over.


Van een uitsteller werd ik een D.O.E.N.® er. Ik keek zelfverzekerder de wereld in! Mijn ogen gingen nog verder open toen ik om me heen zag ik dat juist D.O.E.N.® ers gelukkiger waren en succes creëerden!


Door mijn eigen successen, kreeg ik een enorm verlangen om andere ondernemers te helpen bij het afrekenen met uitstelgedrag en het verwezenlijken van hun doelen binnen hun onderneming.


Daarom heb ik bedacht om een online programma te gaan ontwikkelen om ondernemers met lef te laten afrekenen met uitstelgedrag. Na twee succesvolle pilots heb ik de deelnemers gevraagd om hun ervaringen met anderen te delen en daardoor krijg jij nu een geweldige korting op de prijs die ik buiten deze site om ga vragen.


Het liefst zou ik de Online WORKshop gratis willen weggeven, maar mijn ervaring is dat ondernemers er dan te weinig actief meedoen en ik wil werken met ondernemers die er voor willen gaan en succesvol hun doelen gaan halen. Dus er zijn kosten aan verbonden, maar ik verzeker je dat ik een hele goede deal voor je heb!Speciaal voor ondernemers


DE ONLINE WORKSHOP


AFREKENEN MET JOUW UITSTELGEDRAG!Voor de deelnemers aan de Online WORKshop is een exclusieve pagina van Ontwikkel jezelf Nu

ontwikkeld en heeft de D.O.E.N.® ers Academie zijn vorm gekregen.
WAT GA JE LEREN?   DE MODULES

In deze module krijg je een goed beeld hoe je het maximale uit de WORKshop gaat halen.

Ook leg ik uit waarom ik WORK in WORKshop met hoofdletters schrijf.

Deze stap bereidt je optimaal voor op het tien stappenplan D.O.E.N.®

In module 2 zet je de eerste stap  van het tien stappenplan D.O.E.N.®.

Je gaat een goed fundament leggen voor een succesvolle weg naar het afrekenen met uitstelgedrag.

Je gaat je hoofd helemaal leeggooien - een echte braindump - !

Module 3 is een ordeningsstap.

Tijdens je braindump heb je heel veel opgeschreven, maar daar zit geen structuur in.

In deze stap ga je structuur brengen in al je wensen, doelen en ideeën.

In module 4 ga je je doelen visualiseren. Van woorden ga je naar beelden. Één beeld zegt meer dan 1000 woorden is niet voor niets een gezegde. Door te visualiseren vindt er een diepere verinnerlijking plaats.

Zonder een deadline blijven ideeën en doelen in de lucht hangen. Daarom ga je in module 5 een planning maken voor het jaar dat voor je ligt. Hierbij richt je je alleen op de gekozen doelen en wensen.

In module 6 ga je nog eens kritisch kijken naar de keuzes uit de vorige module en maak je een definitieve keuze met welk doel je als eerste aan de slag gaat. Deze keuze is bepalend voor de modules die hierna komen.

Een doel voor ogen hebben zonder een goed beeld van de acties die nodig zijn om het doel te bereiken is gedoemd te mislukken. Daarom ga je in module 7 een zeer gedetailleerde actielijst maken.

In module 8 ga je structuur aanbrengen in de gedetailleerde actielijst met behulp van een stroomdiagram. In een extra video leg ik uit hoe je een stroomdiagram maakt.

Module 9 is de module waarin je tot actie overgaat: je gaat D.O.E.N.®! In deze module geef ik je nog meer tips hoe je in actie kunt blijven en hoe belangrijk het fundament is dat je in de afgelopen modules hebt gebouwd.

In actie komen is voor sommigen al een uitdaging, maar in actie blijven is vaak nog een grotere uitdaging. In module 10 begeleid ik je in de uitvoering van de dagelijkse acties. Dagelijks ontvang je een korte boodschap om je te inspireren om te blijven D.O.E.N.®

Vanuit mijn hardloopervaring weet ik dat velen stoppen voordat de finishlijn is gepasseerd. In module 11 heb jij de finishlijn in zicht en om jou te stimuleren de finishlijn succesvol te bereiken, krijg je 7 inspiratie boodschappen.

Je hebt je eerste doel succesvol afgerond. Je hebt dit feit gevierd en nu wil je natuurlijk meer. Daarom is module 12 belangrijk. Hierin ga je een nieuw doel kiezen uit module 3 en ga je het geleerde nogmaals toepassen. Deze module zit vol tips en inspiratie.


Start vandaag nog als PREMIUM - klant en je hebt een jaar toegang tot alle modules en bonussen.

Start je vandaag als LIFETIME klant dan krijg je onbeperkt toegang tot als het bij deze WORKshop horende materiaal en natuurlijk ook de nieuwe producten die ik aan het ontwikkelen ben.


Op vakantie gaan is dus geen probleem.

Ook andere afspraken staan het programma niet in de weg.

Wil je in een hoger tempo werken of zelfs knallen?

Je kunt de lessen ook sneller volgen!


Ik doe geen loze beloftes: dit stappenplan werkt.

De twee pilots hebben dat laten zien.

Als je de stappen uit het stappenplan volgt, kan succes niet uitblijven!

Het werkt! Als jij maar gaat D.O.E.N®!De investering

Bouw aan een structuur waardoor je doel na doel gaat halen, wat invloed heeft op de groei van jouw omzet.
Leer hoe jij je hoofd gestructureerd kan leeggooien en overzicht kan krijgen in de dingen die je moet doen,
aan de hand van een stroomdiagram dat je precies vertelt wat je wanneer moet doen.

Doordat je met minder stress en meer plezier aan het werk bent, ga je ook meer positieve energie aantrekken en dit verbetert de werksfeer en verhoogt daarmee je levensvreugde.

Weg met jouw uitstelgedrag en verwelkom de gefocuste actie doordat je gaat D.O.E.N®!


Stel niet langer uit en sluit je aan bijDE ONLINE D.O.E.N.®ers ACADEMIE


Je krijgt toegang tot 12 modules en meer dan 40 video.
Je ontvangt opdrachten en tips om uit de modules het maximale te kunnen halen.
Een compleet programma, waarin ik mijn 25 jaar onderwijs- en coachervaring heb verwerkt. 
Een stap-voor-stap programma: gestructureerd, eenvoudig, heel praktisch, én direct uitvoerbaar.

Kortom, alles wat je nodig hebt om succesvol, zonder stress en met meer omzet te bouwen aan je onderneming.


Stel niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon D.O.E.N®! Of blijf je (weer) uitstellen?
Of blijf je in dezelfde vicieuze cirkel hangen, waardoor je blijft krijgen wat je altijd al had?


Kies Uit Het BASIS, Het PREMIUM Of Het LIFETIME Programma!BASIS programma:

De Online WORKshop en de bonussen op de D.O.E.N.®ers Academie

3 MAANDEN - 12 LESBLOKKEN

STAPPENPLAN - 40 VIDEO'S

2 CHECKLISTS - 1 E-BOOK

3 BONUSVIDEO'S - 1 AUDIO OPNAME

2 Q&A SESSIES


Twaalf basisblokken over:

 • Inleiding en werkwijze
 • Braindump
 • Focusdoelen
 • Visionboard
 • Doelbepaling
 • Het eerste doel
 • Actielijst
 • Stroomdiagram
 • D.O.E.N.®
 • Dagelijkse acties
 • De finish.
 • De juiste doorstart

Thema's die ook aan bod komen:

 • Wheel of life
 • Werken vanuit je passie
 • Lange termijn visie
 • Blokkades en angsten
 • Valkuilen en keuzes
 • Persoonlijke kwaliteiten

INTRODUCTIEPRIJS

€ 297,00 (13 weken toegang)

MEEST GEKOZEN

PREMIUM programma:

De Online Workshop en de bonussen op de D.O.E.N.®ers Academie

1 JAAR12 LESBLOKKEN

STAPPENPLAN - 40 VIDEO'S

4 CHECKLISTS - 2 E-BOOKS

4 BONUSVIDEO'S - 2 AUDIO-OPNAME'S

6 Q&A SESSIES - 3 DOCUMENTEN

LID VAN DE BESLOTEN FACEBOOK GROEP


De basis toegang aangevuld met:


Drie extra online video's waarin ik je meeneem naar inzichten in de kracht van gedachten. Middels werkbladen en interviews ga je inzien hoe sterk ons onderbewuste is en hoe je dit kan inzetten in je onderneming.


Ook zal je toegang krijgen tot audio-opnames met betrekking tot persoonlijke groei.


Ook kun je lid worden van de besloten Facebook groep D.O.E.N.®ers, waarin je jouw vragen kan stellen. 


Extra thema's die ook aan bod komen:

 • Focus en Flow
 • De kracht van rapport maken
 • De kracht van gedachten
 • De kracht van taal
 • Het 4-staps leermodel
 • De kracht van feedback

INTRODUCTIEPRIJS

€ 497,00 (1 jaar toegang)


LIFETIME programma:

De Online WORKshop en de bonussen op de D.O.E.N.®ers Academie

LIFETIME - 12 LESBLOKKEN

STAPPENPLAN - 40 VIDEO'S

6 CHECKLISTS - 3 E-BOOKS

6 BONUSVIDEO'S - 6 AUDIO-OPNAME'S

6 DOCUMENTEN

LID VAN DE BESLOTEN FACEBOOK GROEP

WEKELIJKS PERSOONLIJKE ONLINE COACHING DOOR D.O.E.N.®er COACH

PETER VAN ASTEN


De premium toegang aangevuld met:


Drie extra online video's waarin ik je tip geef over het spreken voor een groep mensen.


Daarnaast heb je recht op een maandelijks coachgesprek  met D.O.E.N. er Coach Peter van Asten en kun je al je vragen stellen via een speciaal e-mailadres.


INTRODUCTIEPRIJS

€ 1.497,00 (lifetime toegang)

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van Ontwikkel Jezelf NU en dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze pagina.


EEN GREEP UIT DE BONUSSEN DIE JIJ KRIJGT ALS D.O.E.N.®er?


De D.O.E.N.®ers die het BASIS PROGRAMMA aanschaffen, krijgen minimaal 3 video's, een audio opname en een uitgebreide versie van het stappenplan en één E-book als bonus. Ook krijgen ze toegang tot verbeteringen en aanvullingen die het succes van het programma vergroten.

BONUS 1: In de drie instructie video's leer je hoe je een stroomdiagram maakt. Door het maken van stroomdiagrammen krijg je een gestructureerd inzicht in de te nemen stappen op weg naar een succesvolle behalen van je gestelde doel.

T.w.v. € 90,- euro (exclusief BTW).

BONUS 2: In deze audio opname onthul ik het geheim achter de woorden zijn d.o.e.n.® en hebben!

Ze spelen een belangrijke rol in het proces naar het bereiken gestelde doelen.

T.w.v. € 90,- euro (exclusief BTW).

BONUS 3: De uitgebreide versie van het tien stappenplan. Hierin leg ik uitvoerig uit welke stappen het plan bestaat en waar ze voor staan. Het is een extra hulpmiddel bij het volgen van het basis programma.

T.w.v. € 39,- euro (exclusief BTW).


De D.O.E.N.®ers die zich voor het PREMIUM PROGRAMMA registreren, krijgen toegang tot nog meer video's, documenten en audio opnames. De insteek van dit extra materiaal is jouw ondernemersgeest te prikkelen in het maken van bewustere keuzes die ten goede komen van het plezier op weg naar je gestelde doel. Daarnaast zal je op in de  D.O.E.N.®ers Academie ook nog extra checklists vinden die jou helpen naar succes en meer omzet. Tenslotte krijg je toegang tot twee E-books.

BONUS 4: De video Focus en Flow ga je inzicht krijgen hoe je efficiënter om kan gaan met jouw energie. Hierdoor krijg je meer resultaten en minder kans op een burn out.

T.w.v. € 180,- euro (exclusief BTW).

BONUS 5: Deze bonus bevat twee onderdelen te weten: twee documenten om meer inzicht te krijgen in je persoonlijke denken en een audio opname met een verhaal met inzicht.

T.w.v. € 180,- euro (exclusief BTW).

BONUS 6: In dit document leg ik uit wat de Pomodoro techniek is, wat de voordelen van deze techniek zijn en hoe je hem in kan zetten tijdens je werk, waardoor je productiever wordt.

T.w.v. € 180,- euro (exclusief BTW).


Speciaal voor de D.O.E.N.®ers die het LIFETIME PROGRAMMA aanschaffen, heb ik nog veel meer bijzonder interessante materialen toegevoegd aan de D.O.E.N.®ers Academie. Zo ondersteun ik je graag met de extra bonussen met betrekking tot het presenteren voor een groep en geeft ik praktische tips over hoe je als spreker meer impact kan hebben op de toehoorders mede doordat je spreekt met PASSIE!  Daarnaast krijg je toegang drie E-books. Tenslotte is de wekelijkse live ondersteuning natuurlijk de kers op de taart!

BONUS 7: Met de informatie en de oefeningen uit deze video kom je los van je angst om voor de groep te staan.

Je gaat het mogelijk leuk vinden!

T.w.v. € 180,- euro (exclusief BTW).

BONUS 8: De twee checklists zijn gericht op hele praktische zaken.

Denk daarbij aan: wat is de beste voorbereiding; wat heb je nodig om zoveel mogelijk impact te hebben; wat zijn de meest gemaakte fouten.

T.w.v. € 180,- euro (exclusief BTW).

BONUS 9: In deze negende bonus geef ik je 123 blogtitels welke je kun gebruiken als inspiratiebron. De titels helpen je om blogs of artikelen te schrijven voor jouw onderneming.

T.w.v. € 90,- euro (exclusief BTW).

E-BOOK'S

BASIS PROGRAMMA


T.w.v. € 19,- euro (exclusief BTW).

BASIS PROGRAMMA

PREMIUM PROGRAMMA


T.w.v. € 19,- euro (exclusief BTW).

BASIS PROGRAMMA

PREMIUM PROGRAMMA

LIFETIME PROGRAMMA


T.w.v. € 19,- euro (exclusief BTW).Natuurlijk kun je het ook alleen doen ...


Maar is dat niet wat je tot nu toe steeds gedaan hebt? Wat zijn daarvan de resultaten? Je weet nu wat de stappen zijn naar meer succes. minder stress en meer omzet. Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de diverse stappen verder gaat invullen.  Je kan nu veel boeken lezen, webinars volgen, stappenplannen downloaden en kijken hoe andere ondernemers het doen en het wiel verder zelf uitvinden. Maar dan blijft het waarschijnlijk bij kijken en blijft D.O.E.N.® achterwege. Bovendien kost die werkwijze veel kostbare tijd! En de kans is groot dat je niet bereikt wat je zou willen bereiken.


Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met hun uitstelgedrag. Ik zie hoe ondernemers gestresst zijn en hun vrije tijd door hun vingers zien glippen.  Ik zie ondernemers vol plannen en ideeën die op de plank blijven liggen of alleen maar een ballast blijken in hun hoofd. Ik zie ondernemers die hard werken, alleen de kar trekken en geen of te weinig resultaten boeken. Ze beginnen vol enthousiasme, zonder een duidelijk stappenplan, tot er andere prioriteiten op hun pad komen en ze deze voorrang geven. Weg is het enthousiasme en weg het resultaat. Wat een verspilling van energie en wat zonde van het goede idee!
Dit soort processen knagen aan de ondernemer en verkleint uiteindelijk het plezier in het ondernemerschap!


Als jij je aanmeldt voor de Online WORKshop: Afrekenen Met Uitstelgedrag, ga je planmatig aan de slag, ga je resultaten boeken en neem ik je stap voor stap mee op reis naar succesmomenten! Zodat je over drie maanden met recht iets te vieren hebt en je met trots jezelf in de spiegel kan aankijken!
Dus waar wacht je nog op?

Hoe vaak heb je de afgelopen 12 maanden dingen uitgesteld?

Wat als dit programma nu ook eens voor jou werkt en je over 12 maanden kan terugkijken op een succesvol jaar, waarin je doelen hebt bereikt waarvan je al langer droomde?

Wat als je dit programma steeds weer kan inzetten, bij elk doel dat je wilt behalen en het dan ook bereikt?

Dan is meedoen een no-brainer, schrijf je nu in!
Ervaringen van anderenSandra Oprel -Levenspartner en directeur van de Paarden Oppas Service

"Peter is creatief en verrassend: hij weet vaak met verdiepende vragen te komen, die weer kunnen leiden tot nieuwe ontdekkingen en verrassende inzichten!"

Willy Slieker -

Eigenaar Maslie

"Peter is een dierbare vriend en bovendien voor mij een motiverende coach. Hij haalt met zijn techniek van coaching het beste in mezelf naar boven en dat is wat vrienden doen."

Mark van der Pol - 

Eigenaar van de De Mooi Boxtel Krant

"Peter haalt het maximale uit je en dan kom je erachter dat je elke keer meer kunt en dat je dus gegroeid bent."

Geert van Wijk -

Happy Habit Coach

"Peter is een zeer gepassioneerd man en traint op een onnavolgbare indringende manier. Peter put uit zijn eigen ervaringen en is een doorzetter."


Je kunt zonder risico starten: een garantie van 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Voor de Basis - en Premium klant geldt dat als je na de 3e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 50,- exclusief BTW administratiekosten . De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 (30 dagen na registratie) en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 0,1,2 en 3 ingevuld aan ons terug stuurt of in de D.O.E.N.®ers Community hebt gepost. Daarnaast moet je de video's uit stap 0, 1, 2 en 3  in de 3 weken hebben gezien en moet je de opdrachten volledig hebben gemaakt. Als Lifetime klant krijg je van mij je geld retour minus € 250,- exclusief BTW (administratie- en gebruikerskosten) onder de voorwaarden dat je binnen 30 dagen na registratie aanspraak op deze garantie maakt . De beëindiging van de samenwerking geschiedt per E-mail en verstuurt binnen de gestelde 30 dagen.

Ook ben je actief lid geweest van de D.O.E.N.®ers Community die bij het programma hoort. Ook heb je deelgenomen aan de live ZOOM sessie die tijdens de eerste 3 weken plaatsvinden en heb je minimaal één individuele ZOOM sessie aangevraagd om je vragen te kunnen stellen.

Annulering kan alleen schriftelijk per email (contact@petervanasten.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen c.q. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen.

Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.
Waarom zou je dit programma nu echt moeten volgen?


Wat is het resultaat van die 12 modules?

✅      Minder uitstelgedrag en meer succesmomenten


✅     Tips en handvatten om uitstelgedrag te voorkomen


✅      Meer duidelijkheid in wat voor jou belangrijke doelen zijn


✅      Meer inzichten in  jouw manier van keuzes maken


✅      Meer vertrouwen in de keuzes die jij maakt


✅      Jouw persoonlijke stappenplan naar meer successen


✅      Meer inzicht in de kracht van gedachten


✅     Meer omzet door meer resultaten


Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig?

Je ontvangt iedere week een module met enkele korte video's. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt gemiddeld drie uur per week. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder. Plan WORKshoptijd in in je agenda. Het beste is een vaste tijd per week.

 

Wat als ik deze 3 maanden op vakantie ben?

Het programma duurt 12 weken, startend op de dag van aanmelding en 12 weken later ontvang je de laatste module. Logisch dat je er een keer tussenuit gaat. Dat is echter geen probleem, je kunt de andere week iets extra’s doen. En als je sneller wil, kun je de modules ook eerder ontvangen.


Heb je vakantieplannen dan is mijn advies is om dan het Premium programma aan te schaffen. Dan kom je niet in tijdnood en profiteer je van nog meer bonussen en je hebt een  jaar 24/7 toegang tot de D.O.E.N. ers Academie en D.O.E.N. ers Community. Daar deel je je successen, support je elkaar en kun je vragen stellen. Samen leer je sneller en beter dan alleen. Het is leuk om met gelijkgestemde ambitieuze ondernemers te groeien en ervaringen te delen!


Heb je voor een Basis programma gekozen en wil je na 3 maanden voor 9 maanden verlengen, dan betaal je een gereduceerd bedrag van een gereduceerde prijs van € 67,-*.

 

Hoe lang heb ik toegang tot de modules?

Het programma waar je voor kiest, is bepalend voor de lengte van de toegang tot de modules.


Basis programma: 3 maanden

Premium programma: 12 maanden

Lifetime programma: onbeperkt

Hoe lang kan ik de bonussen bekijken?

Je hebt net zolang toegang tot alle bonussen als tot de modules. Ook hier wordt de lengte van toegang bepaald door het programma waar je voor kiest.


Basis programma: 3 maanden

Premium programma: 12 maanden

Lifetime programma: onbeperkt


Er is bovendien nog iets speciaals met deze bonussen! Ook ik heb mijn doelen voor de komende 6 maanden en één daarvan is om nog meer content toe te voegen aan de D.O.E.N.®ers Academie. Ook dat is een voordeel van de klanten die een Premium of Lifetime programma hebben aangeschaft.

 

Moet ik lesmateriaal aanschaffen?

Om de opdrachten uit de modules optimaal te kunnen maken heb je enkele materialen nodig.

Welke precies leg ik uit in één van de video's in "De juiste start." 

Denk daarbij aan een post-its, dummies en A4-tjes.

 

Wat maakt dit programma uniek?

De D.O.E.N.®ers Academie is de eerste online training die jou als ondernemer via een uniek stappenplan begeleid naar het bereiken van jouw hoofddoelen, zodat je meer ruimte in je hoofd en in je dag gaat krijgen.

Ik, Peter van Asten, heb ruim 25 jaar ervaring in het stapsgewijs begeleiden van mensen, zowel binnen als buiten het onderwijs.  Daarnaast ben ik opgeleid door toonaangevende coaches en heb ik zelf samengewerkt met diverse toptrainers. Al deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou als ondernemer meer succesmomenten te laten ervaren en daarmee ook je omzet te verhogen.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

In de 12 maanden dat je deelnemer bent van de  D.O.E.N.®ers Academie zijn er meerdere mogelijkheden om je vragen te stellen:

* Via de D.O.E.N.®ers Community (zolang je toegang hebt).

* Tijdens de gezamenlijke en de individueel ingeplande ZOOM sessies.

* Per mail: contact@petervanasten.nl (als je jouw vraag niet met de andere deelnemers wilt delen).

 

Kan ik langer lid zijn van de D.O.E.N.®ers Academie?

Als Premium en Lifetime deelnemer heb je 12 maanden of onbeperkt toegang tot de D.O.E.N.®ers Academie en daarmee automatisch ook het lidmaatschap van de D.O.E.N.®ers Community.


Voor de verlenging van jouw Premium programma en daarmee ook jouw D.O.E.N.®ers Academie lidmaatschap met 6 maanden betaal je slechts € 67,-*.

Kies je ervoor om het lidmaatschap met 12 maanden te verlengen en zo optimaal te profiteren van de nieuwe content in de D.O.E.N.®ers Academie en de D.O.E.N.®ers Community dan betaal je een gereduceerde prijs van € 97,-*.


* De prijzen zijn exclusief 21% BTW en gelden tot 01-07-2021

Kan ik de kosten aftrekken van de belastingen?

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf.  

 

Ik heb nog een vraag, en nu?

Heb je een andere vraag over de Online WORKshop: Afrekenen Met Uitstelgedrag? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via contact@petervanasten.nl.

Schroom niet om je vraag te stellen!

 

HOE ZAL HET VOELEN:


Als jij Meer Grip Op Jouw Onderneming Zou Hebben? 


Als Uitstellen Voor Jou Verleden Tijd Is 


Als De Juiste Dingen Uit Je Handen Komen?


 Als Je Met Een Persoonlijk Plan Aan De Slag Kan Gaan?


Als Je Een Stappenplan Krijgt Dat Je Steeds Weer Kan Inzetten?


Als Je Meer Omzet Maakt Met Minder Stress?De waarde van de Online WORKshop: Afrekenen Met Uitstelgedrag is onbetaalbaar. Ik deel alle kennis die ik heb en die ikzelf en de deelnemers aan het programma ook hebben toepast.

Het vraagt nu slechts een investering van € 97,- (basis programma)! Wil je meer begeleiding en materiaal dan is de investering € 197,- (premium programma). Het Lifetime programma kost € 1.197,- en geeft je alles wat je nodig hebt om op langer termijn jouw doelen, wensen en dromen dichterbij te halen en te behalen.


Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen??

WACHT DUS NIET LANGER EN MELD JE NU AAN >>

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van PeterVanAsten.nl en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.


reeds ingeschreven ....

Copyright 2020 - 2021, PeterVanAsten.nl - Privacyverklaring