AANMELDEN

GRATIS WEBINAR

15 juli 2021 om 20.00 uur

De 3 geheimen van D.O.E.N.®

Tijdens de webinar vertel ik je over de succesroute naar het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, minder stress, meer succes, minder chaos, meer structuur, meer omzet en vrije tijd.


Ik laat je zien waarom doen + D.O.E.N.® + focus jou gaat helpen af te rekenen met jouw uitstelgedrag.

Meer over Peter van Asten

Ik heb jaren met uitstelgedrag geworsteld. Ik verzon allerlei excuses om het uitstelgedrag te camoufleren en de gevolgen te verzachten. Ook gaf ik regelmatig anderen de schuld van het door mij niet halen van deadlines.


Totdat ik me realiseerde dat doen niet alleen een werkwoord is, maar ook een afkorting, namelijk Direct Onmiddellijk En Nu!!


Sindsdien ben ik meer een D.O.E.N.er dan een uitsteller: tegenwoordig schiet ik vaak direct uit de startblokken en kom ik in actie. Mijn ogen gingen nog verder open toen ik om me heen zag ik dat juist D.O.E.N.ers gelukkiger zijn en meer succes creëren!


Door mijn eigen successen kreeg ik een enorm verlangen om andere mensen op dit gebied te helpen. Daarom heb ik een online programma ontwikkeld om anderen te laten afrekenen met uitstelgedrag.Meld je nu aan voor de GRATIS webinar van 15 juli 2021 om 20.00 uur!

Algemene voorwaarden   |  Privacyverklaring   |   © 2020 - 2021 Peter van Asten   |Contact